Recensie van Ragherrie Magazine

recensie-ragherrie

Ragherrie Magazine heeft een mooie, uitgebreide recensie geschreven van mijn boek “Heavy Metal Chick”.

Op 5 juni 2015 verscheen Heavy Metal Chick van de hand van Monique Hendriks. Daar waar haar eerste boek De horror van animal hoarding ging over wat de titel al voorspelt (de gruwelen van het dwangmatig verzamelen van dieren), heeft haar nieuwste uitgave een duidelijke connectie met metal. Vanwege deze link met ons geliefde muzikale genre, besloten wij het verhaal te lezen en van een recensie te voorzien.

Evenals bij haar eerste boek, zet de titel van Heavy Metal Chick je direct op het goede spoor. Chantal van Duizen, het hoofdpersonage van dit boek, zingt in de fictieve hard rock/heavy metalband Chantelle. Zonder op voorhand te veel van het verhaal te verklappen, draagt de Brabantse een loden last met zich mee. Gebeurtenissen uit haar verleden hangen als een spreekwoordelijk zwaard van Damocles boven haar huidige leven en zangcarrière.
Druk hier om verder te lezen.

Wil je het boek bestellen? Kies dan hieronder voor het eBook of het gedrukte boek:
[one_half]blogbestelboek[/one_half][one_half_last]blogbestelebook[/one_half_last]

blogfotoheavymetalchick

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Boeken. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord