Een geweldige recensie van NBD Biblion!

biblionblog

Als je een boek hebt gelanceerd en in afwachting bent van recensies, is dat altijd een wat spannende tijd.
Met name een goede recensie van NBD Biblion is belangrijk, want zij verschaffen deze recensies aan bibliotheken, waardoor bibliotheken kunnen beslissen of ze een boek wel of niet aan hun collectie toevoegen, bovendien komt deze recensie o.a. prominent op Bol.com te staan.
Ik ben ontzettend blij dat Biblion mijn thriller “Heavy Metal Chick” een hele goede beoordeling heeft gegeven. Als je zo’n recensie-tekst de eerste keer leest en dan belandt bij het stukje waarin staat dat het verhaal je in haar klauwen houdt van het begin tot het eind, dan beginnen de wangetjes hier wel even te gloeien 😉
Als er dan ook nog staat dat de plotwending verrassend is, de verhaalopbouw subtiel en dat je een vlotte schrijfstijl hebt, begint het hartje flink te bonken. En als dan de recensie eindigt met de zin: “Een absolute aanrader voor liefhebbers van het thrillergenre”, nou, dan kan mijn dag natuurlijk helemaal niet meer stuk! 🙂
Hieronder kun je de hele recensie lezen.

biblionblogrecensie

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Boeken, Schrijfsels. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord