Recensie “De Thrillerlezers”

Lydia en Moon van De Thrillerlezers, lazen mijn thriller “Heavy Metal Chick” en wat levert me dat weer een goede recensie op. Na de fantastische recensie van NBD Biblion, is dit voor mij natuurlijk ook weer heerlijk om te lezen 🙂

Lydia schreef: Heavy metal chick is GOED!!!
De personages zijn goed beschreven, Chantal komt goed uit de verf, wat had ik het soms met haar te doen. […] Monique heeft een heerlijke schrijfstijl, de spanning wordt lekker opgevoerd en ik wilde echt doorgaan met lezen, want hoe loopt dit af? De ontknoping was een verrassing, goed bedacht!

Moon schreef: Heel gaaf, Monique, wat zul je trots zijn! En terecht! […] De schrijfstijl van Monique staat me enorm aan, de manier van de opbouw van de zinnen en de spanning maakt dat je nieuwsgierig raakt naar wat er gebeurd is de nacht van het ongeluk. De spanning loopt steeds verder op en elke keer wanneer je denkt ‘zo steekt het in elkaar’, komen er nieuwe wendingen naar voren waardoor mijn gedachten weer een andere kant op gaan. Het houdt je in de greep, de zinnen zijn zo gekozen dat je door wilt lezen, de spanning is opgebouwd tot het einde en de wendingen die het verhaal neemt, zijn niet de wendingen die ik had verwacht.

Druk hier om de volledige recensie te lezen…

recensie-dethrillerlezers

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Nieuwsberichten, Schrijfsels. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord