Interview in Time To Rock!

Bas ‘Sjerruf’ Aldenzee interviewde mij in Time To Rock over mijn thriller “Heavy Metal Chick”. Het interview kun je via het onderstaande filmpje beluisteren: (aansluitend kun je nog wat meer informatie over het boek lezen en de boektrailer bekijken).

Ik mocht twee nummers kiezen die gedraaid werden. Ik koos voor “Bury me alive” van We are the Fallen en voor “Cross in the Rain” van Vengeance. Hieronder kun je de nummers beluisteren.

Druk op de afbeelding hieronder om naar de facebookpagina te gaan van Time to Rock!
time to rockklein

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Inspiratie, Nieuwsberichten, Schrijfsels. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord