Veganistische Kruidenroomkaas met noten en rode peper

Vandaag heb ik een veganistische kruidenroomkaas gemaakt, met als basis het recept van Martine, dat je hier kunt vinden: Knoflook-Kruidenroomkaas van Martine op Vegetus
Ik heb er een eigen twist aan gegeven door eerst het basismengsel te maken (inclusief de knoflook en kruiden) en er daarna de volgende ingrediënten aan toe te voegen:
– 1 fijngesneden rode peper (zonder de zaadjes)
– verse bieslook + bieslook voor de versiering
– een hand fijngehakte walnoten + extra walnoten voor de versiering
Daaruit is een zeer smakelijk noten-kruidenkaasje ontstaan, dat zowel op een toastje als in warme gerechten te gebruiken is. Een aanrader!

veganistische kaas kleinefoto

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in koken, Koken zonder vlees. Bookmark de permalink.

Geef een reactie