Prachtige recensie van NBD Biblion voor mijn boek: “Witte vrouwen”

boekwittevrouwen

Tegenwoordig moet je als schrijfster die boeken in eigen beheer uitgeeft een heleboel taken verrichten. Buiten het schrijven van het boek, deed ik een hoop research, verkoos ik zelf de wijze waarop de hoofdstukken werden ingevuld, ontwierp ik de kaft, was ik mijn eigen vormgever en editor, fungeerde ik als eindredacteur, webredacteur en doe ik tot slot ook zelf de marketing. Het enige wat elders gebeurt, is het druk- en verzendproces.
Het bevalt super om alles in eigen hand te hebben! 🙂 Dat er op eigen kracht een hoop mogelijk is, bewijst ook weer deze mooie recensie van NBD Biblion (de landelijke Nederlandse Bibliotheekdienst).

Informatief boek met een vleugje fictie over witte spook- en geestdames die in allerlei verschijningsvormen kunnen voorkomen. Veel witte dames zijn dolende zielen die door een plotselinge of traumatische dood blijven hangen op een bepaalde plek. Ze kunnen ook een positieve betekenis hebben en bijvoorbeeld genezing brengen. Ze worden al eeuwenlang gezien en vaak is er een link te leggen tussen bepaalde verschijningen en gebeurtenissen uit het verleden. In korte hoofdstukken beschrijft de auteur de vele aspecten ervan via ervaringen, sagen en legenden. Ook worden verhalen van paranormale onderzoekers vermeld. Interessant boek voor spokenjagers, maar ook om mensen serieus te laten nadenken over bovennatuurlijke zaken. Een aantal ‘wetende’ witte dames lijkt ons namelijk te wijzen op het bestaan van een andere realiteit, dimensie of levensvorm. Bevat een overzicht van de verschillende soorten witte dames, indexregister met plaatsnamen en landen, evenals een uitvoerige lijst met geraadpleegde bronnen en verwijzingen. Met enkele foto’s en illustraties. Horrorachtig omslag.
R. Spierts, recensie voor NBD Biblion

“Witte Vrouwen; Ze verschijnen. Ze spoken. Ze voorspellen.” is verkrijgbaar bij iedere boekhandel in Nederland en BelgiĂ«. Bekijk hier de boektrailer.

Lees ook de recensies van mijn eerder verschenen thriller “Heavy Metal Chick”:
– De recensie van NBD Biblion voor de thriller: Heavy Metal Chick.
– De Duo-recensie van Thrillerlezers.blogspot.
– De recensie van R. Snijder.
– Beluister het interview met Time to Rock.

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Boeken, Inspiratie, Nieuwsberichten, Schrijfsels, Spiritueel. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord