Boekreview “Contrast” door Marianne Notschaele

Altijd fijn om een goede review te krijgen 🙂 ReĂŻncarnatietherapeute Marianne Notschaele beoordeelde “Contrast – als een zoektocht naar de waarheid verandert in het vinden van jezelf.”

Ik had gewoonweg geen tijd in verband met mijn werk, maar anders had ik het echt in Ă©Ă©n keer achter elkaar uitgelezen, zo spannend was het verhaal. ‘Contrast’ zit erg goed in elkaar en bevat verrassende, soms onverwachte verhaalwendingen die toch logisch zijn. Het vleugje ‘paranormaal’ dat erin zit, vond ik aantrekkelijk. Normaal ben ik gĂ©Ă©n fan van thrillers omdat ik me bij het lezen meestal ga ergeren aan te ver gezochte verhaallijnen of een grote mate van bloederigheid. Hier was dat geenszins het geval. Knap, hoe Monique Hendriks de spanning telkens weet op te voeren in deze psychologische thriller. Hou je van spannende psychologische thrillers, onderwerpen als relatie- en gezinsperikelen, de Zuid-Franse sfeer en een vleugje mystiek, lees dan ‘Contrast’ Lees verder op: Vorigelevens.blogspot.nl

Monique Hendriks

Contrast
Contrast is een psychologische thriller waarin de prijs van een moeilijke jeugd en verloren idealen centraal staan. Het verhaal speelt zich af in Zuid-Frankrijk, waar zich tijdens een geplande familievakantie een groot drama voltrekt.
€19,95 Paperback

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie