Filmpjes/Movies

Kies uw taal / Choisir la langue / Choose your language
Artikel in het Nederlands – Filmpjes van onze eerste periode in Frankrijk
Article en français – Vidéos de nos premiers mois en France
Article in English – Videos of our first months in France


Filmpjes van onze eerste periode in Frankrijk

Sinds 1 december zijn wij naar een hameau tussen Lapradelle en Puilaurens geëmigreerd. We hebben het hier hartstikke naar ons zin. Ik had een aantal leuke blogberichtjes geschreven over ons vertrek en over onze belevenissen. Helaas heeft een hacker ingebroken op de server waarop mijn blog staat en heeft de betreffende persoon alles gewist rondom onze emigratie, mijn Paravisie-artikelen en met betrekking tot de verkoop van ons Nederlandse huis. Gelukkig heb ik filmpjes gemaakt die hieronder te bekijken zijn en een beeld geven van ons emigratieproces.

Deel 1: “Ons vertrek, begin december”

Deel 2: “De eerste periode”

Deel 3 “Met daarin onder andere ons bezoek aan een oude zonnetempel”

Deel 4: “Veel gezelligheid”

Deel 5: “Het begin van de lente”

Hier nog een paar aanvullende filmpjes:

Kerst in de Languedoc:

Het berenfeest in Prats-de-Mollo:

Dansen met de buurvrouw:

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Back to top


Vidéos de nos premiers mois en France

Depuis le 1er décembre, nous sommes émigrés dans un hameau entre Lapradelle et Puilaurens. Nous aimons la région ici. J’avais écrit de beaux blogposts sur notre départ et sur nos expériences en France. Malheureusement, un hacker est entré dans le serveur qui héberge mon blog. La personne en question a effacé chaque message de blog sur notre émigration, mes articles pour un magazine spirituel et sur la vente de notre maison aux Pays-Bas. Heureusement, j’ai fait des vidéos au cours de notre processus d’émigration qui peut être vu ci-dessous.

Partie 1:

Partie 2:

Partie 3:

Partie 4:

Partie 5:

Autres vidéos:

Noël au Languedoc:

La fête de l’ours de Prats-de-Mollo:

Danse à Alet-les-Bains

banner-stilstaand

Back to top


Videos of our first months in France

Since December 1st we are emigrated to a hamlet between Lapradelle and Puilaurens. We really love it here. I had written some nice blogposts about our departure and about our experiences in France. Unfortunately, a hacker broke into the server that hosts my blog. The person in question erased every blogmessage about our emigration, my articles for a spiritual magazine and with regard to the sale of our house in The Netherlands. Luckily I made videos during our emigration process that can be viewed below.

Part 1:

Part 2:

Part 3:

Part 4:

Part 5:

Other Movies:

Christmas at the Languedoc:

The bearfeast of Prats-de-Mollo:

Dancing at Alet-les-Bains:

banner-stilstaand

Back to top
schildjes2

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Emigratie, Fotografie, Inspiratie, Messages en langue française, Messages in the English language, Nieuwsberichten, Spiritueel, Wonen in Frankrijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord