Heavy Metal Chick II in alle bibliotheken

“Een absolute aanrader voor liefhebbers van het thrillergenre”, zo omschreef Biblion deel 1 van Heavy Metal Chick. Het werd massaal aangekocht door de Nederlandse bibliotheken.
Inmiddels is het verschenen Heavy Metal Chick II ook beloond met een hele goede beoordeling van Biblion. “Het is haar wederom gelukt,” schreef de recensent. Opnieuw ontving ik een grote bestelling van Biblion. Inmiddels is de bestelling aan hun geleverd en binnenkort is dus ook dit tweede deel via vrijwel alle Nederlandse Bibliotheken te lenen. Ik ben daar natuurlijk hartstikke blij mee en trots op, want als schrijver is hartstikke fijn als lezers plezier beleven aan je boeken en dankzij opname in het bibliotheekbestand word je als schrijver extra veel gelezen. Hieronder tref je de review van Biblion aan en daaronder staan de bestellinkjes van Deel 1 en Deel 2, voor als je de boeken wilt kopen.

biblion-over-heavy-metal-chick-ii

Monique Hendriks

Heavy Metal Chick
Heavy Metal Chick is een spannende thriller over het leven van een rockzangeres die kampt met een verleden vol vraagtekens. Terwijl de hitlijsten lonken, vinden er lugubere gebeurtenissen plaats...
€17,95 Paperback

Monique Hendriks

Heavy Metal Chick II
"Heavy Metal Chick II" is het spannende vervolg op het juni 2015 verschenen thrillerdebuut "Heavy Metal Chick" van Monique Hendriks dat NBD Biblion bestempelde als een absolute aanrader voor liefhebbers van het thrillergenre.
€18,95 Paperback

This entry was posted in Boeken, Inspiratie, Schrijfsels. Bookmark the permalink.

Geef een reactie