Bevrijd… Eindelijk! – gratis eBook

Tijdens je leven kun je geconfronteerd worden met achtergebleven restjes energie uit vorige levens. Deze oude ervaringen dichten, is een specialiteit van reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele uit Zundert, die een nieuw eBook heeft geschreven dat je gratis via haar website kunt downloaden.
“Bevrijd… eindelijk!” biedt niet alleen inzicht in het proces dat reïncarnatietherapie kan bewerkstelligen, maar gunt je ook een blik in de diepste gevoelens die zij hadden die de oorlog niet overleefden. Het is bijzonder om te lezen hoe Marianne weet door te dringen tot een jong knulletje met allerlei problemen die aan de oorlog gerelateerd blijken te zijn. Ze laat ook voormalige klanten zelf aan het woord, die ongemakken ervaarden die het gevolg bleken te zijn van voorbije levens in de Tweede Wereldoorlog. Het boek leest prettig en bevat ook boekentips en eerder door Marianne gepubliceerd werk. Meer lezen over haar bijzondere praktijkbezigheden kan op: www.mariannenotschaele.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Schrijfsels, Spiritueel. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord