Tour de France 2021 in Lapradelle

Op zaterdag 10 juli 2021 passeert de Tour de France ons dorp Lapradelle om 14.30. Voor iedereen een uitgelezen kans om de Tour van dichtbij mee te maken.
Bij Le Petit Ermite verhuren wij twee 2-persoons huisjes die uitzicht hebben op het prachtige Chateau van Puilaurens, dat op de valreep staat om UNESCO-erfgoed te worden. In beide huisjes bevindt zich een badkamer met inloopdouche en toilet. In het zit-slaapgedeelte treft u een kitchenette. U heeft prachtig uitzicht op de bergen en Lapradelle bevindt zich op korte loopafstand van ons terrein. Kijk op onze website voor meer informatie en neem gerust contact met ons op wanneer u een verblijf wilt boeken tijdens de Tour de France of in een andere periode. Veel collega-verhuurders verhogen hun prijzen tijdens dit soort speciale evenementen, maar dat doen wij niet. Het gehele jaar door betaalt u bij ons dezelfde tarieven, maar wij hanteren wel een minimale huurperiode van 3 overnachtingen voor onze gîtes.
Misschien tot ziens!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, gîtes, Tour de France. Bookmark de permalink.

Geef een reactie