Frankrijk zegt nee tegen de Covid-Pas aan de grenzen

Goed nieuws voor klanten van ons die Frankrijk vermeden in verband met de Covid-Pas bij het overschrijden van de grens, want deze is nu niet meer nodig om de grens te passeren. Deze informatie is vandaag in het nieuws gebracht. Wij hebben bij Le Petit Ermite nog één vakantiehuisje vrij voor een periode in juli. In augustus zijn de beide huisjes nog gedeeltelijk vrij. U bent welkom op onze plek die van begin af aan een Zone Libre is geweest en waar het momenteel heerlijk warm is.

Gisteren, 12.07.2022, heeft in het Frans Parlement de stemming plaats gevonden. De Wet inzake de verplichte EU Covidpas is goedgekeurd met enkele uitzonderingen die in ons gebied niet van toepassing zijn. U kunt dus weer rustig op vakantie gaan naar Frankrijk en er zal bij de grens geen Covidpas controle plaatsvinden.

Dit bericht is geplaatst in gîtes met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie