Wie heeft Morris gezien?

Een dik jaar geleden, op 15 november 2015, schrok de hond van Jose ergens van. Morris liep toen weg.
Het betreft hier een reu, driekleur, schofthoogte ongeveer 50 cm. De hond heeft een chip. Morris liep destijds vermoedelijk in de regio Lommel (Be), Bergeijk (NL), Valkenswaard (NL), Eersel (NL), Westerhoven (NL) e.o. Jose heeft vele zoekacties ondernomen en een facebookpagina voor Morris opgericht. Er zijn wel wat tips binnengekomen, maar nog steeds heeft dat niet tot het vinden van Morris geleid.

Het zou ook kunnen dat hij is meegenomen door mensen en dat hij b.v. elders in Nederland of België verblijft. Mocht je Morris ergens gezien hebben, neem dan contact op met Jose. Hij wordt nog steeds vreselijk gemist. En je kunt ook lid worden van de facebookpagina en het bericht van Morris nog eens onder de aandacht brengen, b.v. via facebook.

Morris

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, Vermist. Bookmark de permalink.

Geef een reactie