2e druk: “De horror van animal hoarding”

Inmiddels is de tweede druk van mijn boek “De horror van animal hoarding” bij iedere boekhandel verkrijgbaar.
Ik schreef dit boek naar aanleiding van wantoestanden die ik op verschillende plaatsen aantrof toen ik nog fulltime werkzaam was in de dierensector. Mijn boek is niet alleen interessant voor dierdeskundigen maar ook voor psychologen, maatschappelijk werkers en andere sociaal hulpverleners. Bovendien geeft het naasten van dwangmatige dierenverzamelaars ook een goed inzicht in het ziektebeeld.
Diverse keren heb ik medewerking verleend aan scripties en eindopdrachten van studenten uit de dierensector, variërend van dierenartsen tot dierverzorgenden. Het is prettig dat de diverse opleidingen en docenten de informatie zo goed opgepakt hebben en het boek toegevoegd hebben aan hun bibliotheken. De besproken praktijksituaties zijn (helaas) nog steeds actueel.

Naar aanleiding van dit boek verscheen op Lezerspunt de onderstaande recensie:
recensie-lezerspunt

Druk hier om het boek bij Bol.com te bestellen.

3danimaltweededr-voor

Dit bericht is geplaatst in Animal hoarding, Boeken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie