“Ik loop je astraal voorbij” – Marianne Notschaele

plaatjeastraal

De hierboven genoemde citaatjes zijn overgenomen uit “Ik loop je astraal voorbij”, het nieuwe boek van reïncarnatie- en regressietherapeute Marianne Notschaele. Je kunt het eBook via deze link gratis downloaden. Ik ervaarde het als een “paranormale cocktail”, twee woorden die ze zelf in de mond neemt om haar gave te beschrijven.
Een eye-opener voor lezers die zich willen verdiepen in de ongeziene wereld en voor hen die paranormaal gevoelig zijn een feest van herkenning. Marianne brengt haar ervaringen met een zekere luchtigheid en een vlotte pen in beeld. De toegevoegde foto’s maken de hoofdstukken nog levendiger. Hoe vaak lopen we elkaar astraal voorbij, omdat we hen die in andere dimensies verkeren niet zien of omdat we elkaar tijdens het leven ontmoeten maar niet meer herkennen van vorige levens?

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Boeken. Bookmark de permalink.

Geef een reactie