Gratis eBook: YOLO? Reïncarnatie!

yolo

Marianne Notschaele, vriendin en collega-schrijfster voor Paravisie, heeft een nieuw eBook uitgebracht, getiteld YOLO? Reïncarnatie!

Welke oorzaken van gewichtsproblemen vinden hun wortels in vorige levens? Wat zou de onderliggende reden kunnen zijn van terugkerende hoofdpijn? Een vertekend zelfbeeld kan het gevolg zijn van onverwerkte zaken uit voorbije levens die zich in het huidige leven een weg naar de oppervlakte banen en zich dan op een subtiele manier kenbaar maken. Zo staat er in het boek een voorbeeld van iemand met een angst voor de weegschaal die te relateren blijkt aan een confrontatie met een heksenwaag in een vorig leven. Marianne behandelt ook het onderwerp euthanasie, dat bij velen in relatie tot reïncarnatie vragen oproept.

Inzicht in de herkomst van ervaringen is soms al voldoende om goed verder te kunnen. Bovendien geeft Marianne ook nog een aantal tips waarmee je zelf uit de voeten kunt. Kortom, een interessant en leuk eBook dat prettig leest en boordevol voorbeelden staat over het verwerken van vorige levens en de afronding ervan…
Het is gratis te downloaden, in het onderstaande filmpje legt ze zelf uit hoe je dat kunt doen:

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Boeken, Inspiratie, Spiritueel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie