Maangodin – Moongoddess (Bugarach artikel)

Kies uw taal / Choose your language
Artikel in het Nederlands – Paravisie-De Vergeten Maangodin
Article in English – Paravisie-The forgotten Moongoddess


Paravisie-De Vergeten Maangodin

Vorige maand publiceerde ParaVisie mijn artikel getiteld “De Vergeten Maangodin”. Het gaat over het mysterieuze kerkje van Bugarach in Zuid-Frankrijk. In het artikel leg ik een verband tussen de kerksymbolieken en de godin Nehalennia. Mijn hypothese bespreek ik uitgebreid en omdat deze informatie ook interessant kan zijn voor anderstaligen, heb ik het artikel tevens vertaald in het Engels. Druk hier om het Nederlandstalige artikel te lezen.

paravisie-raam

Kijk ook eens op de pagina van Le Petit Ermite, een vakantieplek in hartje Katharenland in de Franse Pyreneeën: 

banner-stilstaand

Back to top


Paravisie-The forgotten Moongoddess

Last month ParaVisie (a Dutch Spiritual Magazine I write for) published my article entitled “The Forgotten Moon Goddess”. It is about the mysterious church of Bugarach in southern France. In the article I make a connection between the church symbolism and the goddess Nehalennia. I discuss my hypothesis extensively and because this information can also be interesting for non-Dutch speakers, I also translated the article into English. Press here to read a translation of my article.

paravisie-raam

banner-stilstaand

Back to top

Dit bericht is geplaatst in Messages in the English language, Paravisie, Schrijfsels, Spiritueel, Wonen in Frankrijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie