L’atmosphère française

Kies uw taal / Choisir la langue / Choose your language
Artikel in het Nederlands – De Franse sfeer
Article en français – L’atmosphère française
Article in English – The French atmosphere


De Franse sfeer

Gisteravond een heerlijk en gezellig diner bij Franse vrienden gehad. Eerst uitgebreid eten met zijn allen, dan tig dessertjes proeven, een dansje maken en vervolgens nog eventjes zingen. Fransen maken overal een feest van. Heerlijk land en lieve mensen En grappig was dat ik een berg chocoladebollen had gebakken en deze “gâteaux hollandais” erg in de smaak vielen 🙂 Een korte impressie van het einde van de avond:

animatieheremietkleiner
Back to top


L’atmosphère française

Hier soir, nous avons eu un dîner merveilleux et confortable avec des amis français. Nous mangeons d’abord ensemble, puis une table remplie avec des desserts, puis dansons et chantons. Les Français font un festin de tout. Pays charmant et gens adorable Et c’était drôle que j’ai fait cuire des boules de chocolat hollandais et tous aimé ces “gâteaux hollandais” 🙂 Une petite impression de la fin de cette magnifique soirée:

animatieheremietkleiner
Back to top


The French atmosphere

Last night we had a wonderful and cozy dinner with French friends. First eating together, then a table filled with desserts, after that some dancing and singing. French people make a feast of everything. Lovely country and lovely people And it was funny that I had baked Dutch chocolate balls and that they all liked these “gâteaux hollandais” 🙂 A short impression of the end of this wonderful evening:

animatieheremietkleiner
Back to top

Dit bericht is geplaatst in Emigratie, Messages en langue française, Messages in the English language, Wonen in Frankrijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie