Wielrennen in de Pyreneeën

Vanuit Le Petit Ermite kunt u diverse routes fietsen langs pitoreske dorpjes, maar u kunt er ook voor kiezen om te genieten van de wat ruigere natuurgebieden in de Zuid-Franse Pyreneeën waar u bijna niemand tegenkomt. Een groot voordeel van het opzoeken van deze gebieden met gezonde berglucht, is dat ondanks dat er zelden auto’s rijden, er toch heel goed begaanbare wegen zijn. U kunt uw fiets(en) ’s nachts stallen in onze garage en heerlijk overnachten in een gîte met een keukenhoek, een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Heeft u na een actieve fietsdag geen zin om zelf te koken, dan bieden wij u een aantal dagen per week de mogelijkheid om vegetarisch te dineren in onze table d’hôtes. Voor meer informatie kunt u kijken op Le Petit Ermite en hieronder kunt u foto’s zien van de mooie natuur die u vanuit onze accommodatie binnen handbereik hebt en waar u natuurlijk ook heerlijk kunt wandelen.

wielrennen6

wielrennen1 wielrennen2 wielrennen3 wielrennen4 wielrennen5 wielrennen7 wielrennen8 wielrennen9 wielrennen10

banner-stilstaand

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Fotografie, gîtes, mountainbiken, Nieuwsberichten, vakantie, wandelen, wielrennen, Wonen in Frankrijk met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord