Journées Européennes du Patrimoine

Op 21 en 22 september zijn de “Journées Européennes du Patrimoine” gepland. Op die dagen zijn er veel bijzondere locaties geopend die gewoonlijk niet toegankelijk zijn voor publiek en hanteren veel musea een gratis of verlaagd tarief. Le Petit Ermite is gewestigd in Aude, nabij de grens van het departement Pyrenees-Orientalis. Er valt dus tijdens een verblijf in een gîte bij ons erg veel te kiezen qua te bezichtigen monumenten. Via de onderstaande links kun je zien wat er allemaal te bekijken is:
“Journées Européennes du Patrimoine: Samedi 21 et Dimanche 22 septembre 2019”
Deelnemende locaties in Aude.
Deelnemende locaties in de Pyrenees-Oriëntales.

Wil je boeken voor een lang weekend (min. 3 nachten) of een langere periode bij Le Petit Ermite verblijven, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wij verhuren twee 2-persoons gîtes op ons terrein die beiden beschikken over een eigen badkamer met inloopdouche en een keukenhoek. Het is hier ook het najaar prachtig en naar verwachting zal het rond de 27 graden hier zijn in die periode. Onze gîtes hebben rechtstreeks uitzicht op het prachtige verlichte château van Puilaurens en op de robuuste Pyreneeën. Op dit moment geldt ook nog de september 2019-actie: “Boek en krijg een boek”. U krijgt dan het boek “Geen seconde spijt!” cadeau van Monique Hendriks, dat gaat over onze emigratie en het onstaan van Le Petit Ermite.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Nieuwsberichten, Nieuwsbrieven, vakantie, Wandelen-Hiking-Randonnee, Wonen in Frankrijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord