Een gratis engelenboek…

Reïncarnatietherapeut Marianne Notschaele heeft een nieuw eBook geschreven met de titel: 112 Engel! In dit boek zijn allerlei ervaringen te lezen van hen die een engel gevoeld of gezien hebben en daaruit blijkt dat engelen erg actief zijn in de voor velen onzichtbare wereld. Ze kunnen spontaan ingrijpen door een val te voorkomen of door aan het stuur te trekken. Hun aanwezigheid wordt steeds precies op het juiste moment opgemerkt. In veel van de door Marianne opgetekende verhalen valt op dat ze vaak actief zijn in het beschermen van hen die deelnemen aan het verkeer. Maar het wordt ook goed duidelijk dat ze nog veel meer kunnen. Iemand miraculeus optillen en naar een grote hoogte brengen, is daar een voorbeeld van. Het “toeval” lijkt de gemene deler te zijn in al deze verhalen, waardoor wederom blijkt dat niet altijd alles zonder reden gebeurt, want het is allemaal te toevallig om toeval te zijn. Engelen verschijnen zichtbaar vanuit de wolken of in dromen, bieden troost, geven rooksignaaltjes, laten veertjes neerdwarrelen… 112 Engel! is een feel good boek over hoeveel meer er is tussen hemel en aarde.

Je kunt het boek hier gratis downloaden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.