Parapsychologie: “Witte Vrouwen”

Witte Vrouwen; Ze verschijnen. Ze spoken. Ze voorspellen.
Aantal pagina’s: 219
Formaat: A5
ISBN: 978 9463 183 550

Wereldwijd barst het van de verhalen over in het wit geklede dames die uit het niets verschijnen. Ieder land heeft er een naam voor. Het zijn Witte Wieven, Weiße Frauen, Dames Blanches, Dame Bianca’s, Frades, Bílá Paní, White Ladies en Banshees. Ze worden onder andere gezien in grotten, beekjes, ruïnes, bossen en kastelen. Dit boek neemt je mee op reis langs mysterieuze plaatsen en laat je kennismaken met deze merkwaardige, vrouwelijke verschijningen in witte kleren. Het is geschreven met een kleine knipoog, maar tegelijkertijd met een bloedserieuze ondertoon. De witte vrouwen laten zich immers vaak genoeg zien. Bovendien zijn het niet altijd geesten, hebben sommigen vleugels en komen ze niet allemaal van onze aarde. Er zijn zelfs dames die een bijzondere, geschiedkundige rol kregen met massale pelgrimages tot gevolg. Een aantal van hen geniet bekendheid als “wetenden witten” en heeft een rol van gids aangenomen, anderen worden ‘s nachts in slaapkamers gezien, maar let op… Wit is niet altijd positief.

Hieronder kun je de Review van Martijn Adelmund zien, de boektrailer en de bestelknop. Dit boek is verkrijgbaar via alle boekwinkels en is ook opgenomen in het assortiment van de Nederlandse Bibliotheek Dienst.

Monique Hendriks
Witte Vrouwen
Dit boek gaat over de witte, vrouwelijke verschijningen die wereldwijd al eeuwenlang worden gezien en neemt je mee op een reis langs mysterieuze plaatsen.
€17,43 Paperback