Monique Hendriks
Mijn naam is Monique Hendriks (1971) en ik ben schrijfster en onderzoekster. Samen met mijn man woon ik in de Zuid-Franse Pyreneeën, waar we een kleinschalige vakantieplek hebben gecreëerd. De plek is met name aantrekkelijk voor rustzoekers en zij die van mysterieuze plaatsen houden. Het is ook mogelijk om op deze inspirerende locatie deel te nemen aan schrijfcursussen.

Over de verschillende boeken die ik heb gepubliceerd, kun je van alles lezen in de boekensectie van deze pagina. Mijn thrillers hebben goede recenties gekregen. NBD Biblion vond ze absolute aanrader voor liefhebbers van het thrillergenre en Thrillerlezers.nl bekroonde mijn thrillerdebuut met maar liefst vier sterren. Daarnaast heb ik ook onderzoeksboeken geschreven. 
Verder publiceer ik ook dikke historische boeken onder een pseudoniem. 

Regelmatig publiceer ik artikelen over mysterieuze onderwerpen in ParaVisie Magazine. Je kunt eerder verschenen artikelen lezen op deze website. 
 
Ik ben een veelzijdig auteur. In het verleden heb ik verschillende toneelstukken geschreven voor een toneeluitgeverij, die je ook op deze website kunt vinden. Ook heb ik opleidingsmateriaal vormgegeven voor een groot Nederlands Opleidingsinstituut dat thuisstudies verzorgt.