Schrijfcursussen
Samen met mijn man heb ik een kleinschalige vakantieplek in Zuid-Frankrijk gecreëerd. Op een terrein van 2000 m2, grenzend aan een oerbos van meer dan 1000 hectare, bevinden zich twee 2-persoons gîtes. Het hameau heet Lavagnac en vanuit de gîtes heb je rechtstreeks uitzicht op Château de Puilaurens. Dit kasteel staat op de wachtlijst van UNESCO en won de 2e prijs voor de meest mooie verlichte kastelen van Frankrijk. 
 
Bij Le Petit Ermite kun je heerlijk op vakantie om deze bijzondere regio te ontdekken, waar katharen en tempeliers hun voetafdrukken achterlieten en van alles te beleven is. Mensen die graag willen schrijven tijdens een vakantie, kunnen dat ook prima op ons terrein doen. Voor hen die daar graag begeleiding bij wensen, heb ik de cursus “Schrijven vanuit jouw eigen kracht” ontwikkeld, die individueel- of in groepsverband te volgen is.
Schrijfbegeleiding "op maat" behoort ook tot de mogelijkheden. Hieronder tref je een filmpje en een knop waar je op kunt drukken als je meer informatie wilt.